big f
big f
Hur bra som helst. Kunde inte få bättre kunniga och trevliga personer. Har gått hos Hanna med team sedan säkert 25-30 år. Kommer att bli helt desperat och husvill, när hon går i pension någon gång i framtiden. // Peter F
Helena Dahlstrom
Helena Dahlstrom
Superbra, proffsiga och varmt omhändertagande. Jag har gått hos Hanna Marlevi Larsson sen 1995 och alltid blivit bemött med respekt och värme av henne och hela teamet som jobbar där.
IM SONG
IM SONG
I visited here to book for my kid dental clinic, but they said they could not take care of the kid’s dental care. Is there any restricted area to book here?
Berit Ahlin
Berit Ahlin
Världens bästa tandläkare med proffsigt team.
Thomas Nordén
Thomas Nordén
Jag känner mig alltid varmt mottagen när jag kommer till Hanna Marlevi - alltifrån från receptionen likväl som när jag ligger i tandläkarstolen. Sedan jag började gå hos HML har tänder sett bättre och bättre ut, tack vare de tips och råd jag fått.
Christian Ahlin
Christian Ahlin
Bästa tandläkaren i Sverige!