Detta står HML för

Vi strävar efter att din behandling hos oss ska leda till bästa tänkbara resultat med långvarig munhälsa. När du behandlas av oss får du tandvård av högsta kvalitet enligt moderna, vetenskapligt beprövade och vedertagna principer.
Hela gänget på Hanna Marlevi-Larson

Som kund hos oss får du får du:

  • Rätt tandvård till rätt pris
  • Behandling av utbildad personal
  • Behandling i fräscha lokaler på Södermalm
  • Hög service och tillgänglighet
  • Ett vänligt mottagande
  • Råd om hur du bibehåller en god munhälsa
De flesta av våra kunder, närmare 2 500 stycken, återkommer år efter år, vilket vi ser som ett gott betyg på den tandvård vi erbjuder.

Noga utvalda samarbetspartners

För att erbjuda dig bästa möjliga tandvård jobbar vi i nära med utvalda samarbetspartners, bland andra:

  • Strauman tillverkar tandimplantat och utrustning för tandläkare, t.ex. scanners.

Boka besök

Telefon: 08-611 35 50

Epost: info@hml.nu

Besöksadress: Ringvägen 103, 118 60 Stockholm

Nyheter

Information

Avbokningar ska ske minst 24 timmar innan bokad tid, vid sent återbud debiteras min 600 kr.

  • Du kan som vanligt betala med kort eller Swish hos oss.
  • Ingen fakturahantering.

Kontakta oss

Tandläkare Hanna Marlevi-Larsson, din tandläkare på Södermalm. Boka gärna ditt nästa tandläkarbesök hos oss.​

Vad våra kunder säger

Jag började att gå hos HML när jag bodde på Söder. Nu har jag flyttat till Huddinge och här finns tandläkare som visserligen ligger bättre till än HML, men jag gillar HML, deras personal, bemötande och kunskap. Jag känner mig trygg i deras händer. Jag fortsätter därför att gå till “min tandläkare på Söder”.
Thomas Nordén
Nöjd kund i över 15 år