Hur vi förbättrar kvaliteten

Vi jobbar enligt kvalitetssystemet Qulan, något som kan liknas vid tandläkarnas ISO-certifiering. Qulan hjälper oss att uppfylla de lagstadgade krav som ställs på oss, men den ger oss också riktlinjer för hur vi kan förbättra den tandvård du får.

Tandläkare HML jobbar med kvalitetssystemet Qulan

Qulan fokuserar på fyra områden:

  • Kvalitet – vi jobbar mycket med förebyggande kvalitetsarbete så att din upplevelse hos oss ska bli så angenäm som möjligt.
  • Miljö – vi ser ständigt över vår miljöpåverkan och för att minimera den och vi genomför olika miljöförbättringar. Miljön i vår praktik, rengöring av instrument och källsortering är bara några få områden som omfattas av miljöarbetet.
  • Ekonomi -vi förbättrar våra processer och kan därmed jobba mer effektivt. Det i sin tur leder till lägre kostnader som kommer dig som kund tillgodo.
  • Patientsäkerhet – din säkerhet är vårt mest prioriterade område och vi arbetar med att minimera alla tänkbara risker. Ytterligare ett led i din säkerhet är också vår kontinuerliga utbildning.
Kontakta oss gärna för att få reda på mer om vårt kvalitetsarbete, eller läs mer genom att besöka www.preventum.nu

Boka besök

Telefon: 08-611 35 50

Epost: info@hml.nu

Besöksadress: Ringvägen 103, 118 60 Stockholm

Öppettider: Se våra öppettider här.

Nyheter

Att tappa tänder i drömmar Att drömma om att tappa tänderna är en vanlig upplevelse som många människor delar, oavsett kulturell eller geografisk bakgrund.

Läs vidare »

Dricka rödvin efter tandblekning Efter en tandblekning hemma är det naturligt att du vill hålla dig till riktlinjerna för eftervård, men hur strikta behöver

Läs vidare »

Information

Avbokningar ska ske minst 24 timmar innan bokad tid, vid sent återbud debiteras min 600 kr.

  • Du kan som vanligt betala med kort eller Swish hos oss.
  • Ingen fakturahantering.

Kontakta oss

Tandläkare Hanna Marlevi-Larsson, din tandläkare på Södermalm. Boka gärna ditt nästa tandläkarbesök hos oss.​

Vad våra kunder säger

big f
big f
Hur bra som helst. Kunde inte få bättre kunniga och trevliga personer. Har gått hos Hanna med team sedan säkert 25-30 år. Kommer att bli helt desperat och husvill, när hon går i pension någon gång i framtiden. // Peter F
Helena Dahlstrom
Helena Dahlstrom
Superbra, proffsiga och varmt omhändertagande. Jag har gått hos Hanna Marlevi Larsson sen 1995 och alltid blivit bemött med respekt och värme av henne och hela teamet som jobbar där.
IM SONG
IM SONG
I visited here to book for my kid dental clinic, but they said they could not take care of the kid’s dental care. Is there any restricted area to book here?
Berit Ahlin
Berit Ahlin
Världens bästa tandläkare med proffsigt team.
Christian Ahlin
Christian Ahlin
Bästa tandläkaren i Sverige!