Vi som hjälper dig med dina tänder och din tandhälsa

Tandläkarna HML - Hanna

Hanna Marlevi-Larsson

Legitimerad Tandläkare och VD

Jag utbildade mig på odontologiska fakulteten på Karolinska institutet och 1979 tog jag min examen. För mig är utbildning enormt viktigt och jag har bland annat studerat vid LD Panky Institute for Advanced Dentistry i Miami, vilket kan liknas vid “Handels” för tandläkare. Jag går i regel fyra kurser per år för att kunna erbjuda dig som kund bästa tänkbara behandling.

Jag älskar mitt jobb, mötet med patienter och samspelet med medarbetarna. På fritiden tillbringar jag gärna tid med min make Jörgen, våra hundar, i skidbacken eller på gymet. En hel del tid går också åt att resa.

Tandläkarna HML - Annika

Annika Wallin

Receptionist

Det är jag som hjälper dig i receptionen då du ringer eller besöker oss – jag har jobbat inom tandvården större delen av mitt liv . När jag inte jobbar gillar jag att lyssna på musik och om somrarna är det båt-och sjölivet som står i fokus .

Tandläkarna HML - Ramona

Ramona Berger

Legitimerad tandhygienist

Jag är legitimerad tandhygienist och jag har utbildat mig på Åland och i Huddinge där jag också tog examen 1990. Sedan dess har jag arbetat som tandhygienist på olika praktiker. Jag har jobbat i cirka fjorton år hos Hanna Marlevi-Larsson och jag tycker att det är oerhört stimulerande att jobba här. Eftersom samarbetet och stämningen är så bra hos oss blir också jobbet extra roligt.

Som hygienist har jag alltid haft lätt att få kontakt med våra kunder och jag känner mig omtyckt, vilket är viktigt för ett lyckat behandlingsresultat.

Min fritid ägnar jag i första hand åt familjen, motion, att läsa skönlitteratur, men jag är också intresserad av friskvård, matlagning, mystik, mode och design.

Matintresset delar jag med mina arbetskamrater. Tycker också mycket om blommor och att spela tennis.

Tandläkarna HML - Ewa

Ewa Ramström

Tandsköterska

Jag har jobbat som tandsköterska i drygt 30 år och trivs jättebra med mitt yrkesval. Trivs toppenbra att jobba med team HML, där vi arbetar deligerat. Jag har tidigare jobbat med oralkirurgi, allmäntandvård och hållit kurser i delegerad tandvård.
På min fritid trivs jag bäst att vara tillsammans med mina barn o barnbarn och ta långpromenader med min hund. Har alltid en resa att se fram emot.
Tandläkarna HML - Linda

Linda Christensson

Legitimerad Tandhygienist

Jag är Legitimerad Tandhygienist från Karolinska Institutet sedan 2012. Jag gillar fjällen, skärgården och fotografi.

Tandläkarna HML - Riikka

Riikka Hector

Tandsköterska

Jag utbildade mig till tandsköterska 2017. Trivs väldigt bra med att jobba i team Hml, då jag lär mig något nytt varje dag.

 På min fritid umgås jag med min familj, odlar på landet och reser.

Boka besök

Telefon: 08-611 35 50

Epost: info@hml.nu

Besöksadress: Ringvägen 103, 118 60 Stockholm

Nyheter

Information

Avbokningar ska ske minst 24 timmar innan bokad tid, vid sent återbud debiteras min 600 kr.

  • Du kan som vanligt betala med kort eller Swish hos oss.
  • Ingen fakturahantering.

Kontakta oss

Tandläkare Hanna Marlevi-Larsson, din tandläkare på Södermalm. Boka gärna ditt nästa tandläkarbesök hos oss.​

Vad våra kunder säger

Jag började att gå hos HML när jag bodde på Söder. Nu har jag flyttat till Huddinge och här finns tandläkare som visserligen ligger bättre till än HML, men jag gillar HML, deras personal, bemötande och kunskap. Jag känner mig trygg i deras händer. Jag fortsätter därför att gå till “min tandläkare på Söder”.
Thomas Nordén
Nöjd kund i över 15 år