Tandläkarna HML - Hanna

Hanna Marlevi-Larson

Legitimerad Tandläkare och VD

Jag utbildade mig på odontologiska fakulteten på Karolinska institutet och 1979 tog jag min examen. För mig är utbildning enormt viktigt och jag har bland annat studerat vid LD Panky Institute for Advanced Dentistry i Miami, vilket kan liknas vid “Handels” för tandläkare. Jag går i regel fyra kurser per år för att kunna erbjuda dig som kund bästa tänkbara behandling.

Jag älskar mitt jobb, mötet med patienter och samspelet med medarbetarna. På fritiden tillbringar jag gärna tid med min make Jörgen, våra hundar, i skidbacken eller på gymet. En hel del tid går också åt att resa.

Tandläkarna HML -Jörgen

Jörgen Larson

Legitimerad Tandläkare

Jag utexaminerades 1981 och driver sedan dess egen klinik tillsammans med min storebror. Jag är specialutbildad inom lustgasbehandling, något som bl.a. hjälper de som är “rädda för tandläkaren”, Jag tror också starkt på kontinuerlig vidareutbildning vilket bland annat har fört mig till Panky Institute for Advanced Dentistry i Miami.

Precis som min hustru Hanna tycker jag om att resa, åka skidor och vara tillsammans med våra hundar. Man kan även skymta mig i löpskor springades ett Marathonlopp i Stockholm, Paris, London och snart New York.

Tandläkarna HML - Annika

Annika Wallin

Receptionist

Det är jag som hjälper dig i receptionen då du ringer eller besöker  oss – jag har jobbat inom tandvården större delen av mitt liv . När jag inte jobbar gillar jag att lyssna på musik och om somrarna är det båt-och sjölivet som står i fokus .

Tandläkarna HML - Ramona

Ramona Berger

Legitimerad tandhygienist

Jag är legitimerad tandhygienist och jag har utbildat mig på Åland och i Huddinge där jag också tog examen 1990. Sedan dess har jag arbetat som tandhygienist på olika praktiker. Jag har jobbat i cirka fyra år hos Hanna Marlevi-Larsson och jag tycker att det är oerhört stimulerande att jobba här. Eftersom samarbetet och stämningen är så bra hos oss blir också jobbet extra roligt.

Som hygienist har jag alltid haft lätt att få kontakt med våra kunder och jag känner mig omtyckt, vilket är viktigt för ett lyckat behandlingsresultat.

Min fritid ägnar jag i första hand åt familjen, motion, att läsa skönlitteratur, men jag är också intresserad av friskvård, matlagning, mystik, mode och design.

Matintresset delar jag med mina arbetskamrater. Tycker också mycket om blommor och att spela tennis.

Tandläkarna HML - Maria

Maria Hansen

Tandsköterska

Jag började i tandsköterskeyrket direkt efter avslutad utbildning 1997. Har tidigare arbetat på en större tandläkarpraktik med estetisk tandvård och implantat.

Är intresserad av matlagning, inredning och träning.

Tandläkarna HML - Ewa

Ewa Ramström

Tandsköterska

Jag har jobbat som tandsköterska i drygt 30 år och trivs jättebra med mitt yrkesval. Trivs toppenbra att jobba med team HML, där vi arbetar deligerat. Jag har tidigare jobbat med oralkirurgi, allmäntandvård och hållit kurser i delegerad tandvård.
På min fritid trivs jag bäst att vara tillsammans med mina barn o barnbarn och ta långpromenader med min hund. Har alltid en resa att se fram emot.
Tandläkarna HML - Linda

Linda Christensson

Legitimerad Tandhygienist