Privat Tandläkare på Södermalm

Privat Tandläkare på Södermalm
Välkommen till oss hos Tandläkare Hanna Marlevi-Larsson, en privat tandläkare på Södermalm.

Fördelar med en privat tandläkare på Södermalm

Det finns fler fördelar med att gå till en privat tandläkare som Hanna Marlevi-Larsson.  Förutom den personliga och empatiska vården som nämndes tidigare, finns det flera praktiska fördelar med att välja en privat tandläkare på Södermalm.

Närhet

Privat tandvård har flera fördelar, bland annat att ni kan välja en tandläkare som finns i närheten av ert hem eller där ert barn går i skola.

Andra fördelar är att hela familjen kan besöka samma tandläkare och att en och samma tandläkare kan följa barnets utveckling.Hanna Marlevi-Larsson är är en privat tandläkare på Södermalm. Även om vi ligger på Söder kommer flera av våra kunder från andra delar av Stockholm.

Personlig service

En av de mest uppenbara fördelarna med att välja en privat tandläkare är den personliga servicen. Hos oss på Hanna Marlevi-Larsson är varje patient unik, och vi strävar efter att skapa en individuell relation med varje individ. Detta innebär att du som patient kan förvänta dig att bli bemött som en individ med specifika behov snarare än som en i mängden.

Andra fördelar är att hela familjen kan besöka samma tandläkare och att en och samma tandläkare kan följa barnets utveckling.

Snabbare tillgänglighet och flexibilitet

En av de främsta fördelarna är tillgängligheten. Hos en privat tandläkare kan du oftast få en tid snabbare än hos den offentliga tandvården.

Detta är särskilt fördelaktigt för dig med en hektisk livsstil om du har ett akut problem som behöver åtgärdas snabbt. Vi förstår vikten av att erbjuda bekväma tider för våra patienter och strävar efter att göra tandvård så tillgänglig som möjligt.

Avancerad teknik och kontinuerlig utbildning

Vi är stolta över att investera i den senaste tandvårdstekniken. Genom att använda avancerad utrustning kan vi erbjuda dig moderna och effektiva behandlingar. Vårt team av erfarna tandläkare och tandhygienister är välutbildade och håller sig ständigt uppdaterade om de senaste framstegen inom tandvård.

Men… är inte privat tandvård dyrare?

Nej, det är inte dyrare att gå till en privat tandläkare än den allmänna tandvården. Fram till det år du eller ditt barn är 23 år erhåller du kostnadsfri tandvård, med undantag av vissa estetiska behandlingar. 

Du hittar vår prislista här.

Boka tid hos tandläkare Hanna Marlevi-Larsson

Är du behov av tandvård, en undersökning eller vill du kanske bleka tänderna till sommaren? Kontakta oss så bokar vi in dig för ett tandläkarbesök

Du hittar oss på Ringvägen, Skanstull, Södermalm